VM-gull og VM-bronse

Ung i trafikken utøverne Jarand-Matias Vold Gunvaldsen og Huldeborg Barkved var med i VM i trial, og tok med seg gull og bronse.

Ung i trafikken utøverne Jarand-Matias Vold Gunvaldsen og Huldeborg Barkved var med i VM i trial, og tok med seg gull og bronse.

Dramatikk på herrelaget

Det var drama da vi fikk punktering som vi ikke fikk fikset. Men vi holdt roen og stakk av med seieren foran Tsjekkia

Landslagssjef Marius Dammyr

Den 21 år gamle Jarand-Matias Vold Gunvaldsen fra Lillesand kjører for Grimstad trialklubb. Han var en av 3 på laget som vant lag-VM for herrer i klasse Trophy International i Portugal på søndag 19.september. De to andre var Sondre Gije Haga og Håkon Pedersen. Gutta kjørte kun på 5 prikker.

Kvinnene gjentar suksessen

Huldeborg Barkved er 20 år og kjører trial for Vaulali trialklubb. Hun var en av tre norske kvinner som tok bronse i lag-VM, i såkalt “trophy class” i Trial Des Nations i Gouveia i Portugal i helgen. De to andre på laget var Ingveig Håkonsen og Seline Meling. De norske kvinnene har vært gode lenge, også i 2019 tok de bronse. England tok sølv og Spania tok gull.

Huldeborg Barkved viser frem medaljen i midten.

Etter lang tid av sykkelen med skade og corona så føles det nesten som en seier å ta med en bronsemedalje hjemover. En fantastisk laginnsats fra hele gjengen, der vi fyller hverandre veldig godt ut og klarer å redde hverandre der det trengs. Det er altså de to beste kjørerne av tre som er tellende. Vi lå rett bak England etter første runde, så selv om det er veldig hard konkurranse her i toppen så må vi prøve å klatre opp ett hakk på pallen til neste år. 

Huldeborg Barkved

VM sesongen ble avsluttet på søndag

Jarand-Matias bryter stadig nye barrierer med sin 13. plass i lørdagens VM avslutnings løp, og 3 nye VM poeng.

Samtidig som han også er på laget som vinner VM-lag. Norges lag startet bra og kjørte kontrollert gjennom hele første runden. De ledet med kun to prikker. I runde to så de seg ikke tilbake. De nullet alt og viste med det at de var uslåelige. Det er en fantastisk prestasjon for det norske laget.

Jeg er fornøyd med å forbedre meg sammenlagt fra i fjor. Konkurrentene mine er ekstremt gode og det er ikke lett å klatre på sammenlagt listen. Det er veldig gøy å vinne VM-lag. Det gir noe ekstra å gjøre dette sammen med gode treningskamerater.

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen

Den internasjonale sesongen er nå slutt. Nå gjenstår tre helger med de Norske løpene Norges Cup og NM. Etter det blir det nok en velfortjent liten ferie periode.

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen og Huldeborg Barkved ønsker å gi en stor takk til støtteapparatet, sponsorer, familie og venner for all støtte.