Vinn førerkortet!

Skal du eller noen du kjenner ta lappen? Sjekk her

Så gøy at du har funnet veien til Ung på vei mot lappen! Er du mellom 15 og 18 år? Skal du snart starte med øvelseskjøring, eller holder du på med å ta førerkortet? Da har du kommet på riktig plass.

NB!  Er du over 18 år og har lappen allerede? I alle våre medlemsskap får du kinobilletter til 85kr stk (verdi 130kr stk).

Dette får du som medlem av :

  • Være med i trekningen av GRATIS førerkort (inntil kr. 25.000) når lappen er i boks.
  • En praktisk startpakke med speil og magnet L.
  • Kinobilletter til en kino nær deg for 85 kr per stykk (ordinær pris 130 kr).
  • Automatisk med i trekning av kule premier.
  • Tilbud om å delta på Ung i trafikken – ingen venner å miste sine arrangementer. Som for eksempel gratis billetter til førpremieren på «De dødes tjern».  Les om det her!
  • <3 Støtte en god sak <3

Prisen på medlemskapet er KUN 100 kr pr. år (Gjelder fra dato til dato, og maks. 2 år).

INNMELDING
Kryss av for Ung på vei mot lappen!
Det er enkelt å være med i trekningen av gratis førerkort:
(1.) Meld deg inn i skjemaet under her ?
(2.) Når lappen er i boks, send inn kopi (ta bilde) av førerkortet ditt og kvitteringer på utgiftene dine (be trafikkskolen printe ut betalingsoversikt, eller sende deg oversikten på e-post).
(3.) Send dette til post@ungitrafikken.no, eller per post til Ung i trafikken, Postboks 752 sentrum, 0106 Oslo.
Send meg fakturaJeg betaler med Vipps

Jeg aksepterer vilkårene for medlemskap

Medlemsvilkår

Medlemskapet

Som medlem i Ung i trafikken er du en viktig bidragsyter i arbeidet for en rusfri trafikk og nullvisjonen.

Medlemskap og fordeler følger personen det er utstedt på. Betalt medlemskap kan overføres gjenlevende ektefelle eller samboer ved dødsfall, til neste forfall.

Medlemskapet betales en gang i året, og er gyldig et år fra datoen for innbetaling. Faktura på ny periode sendes ut i god tid. Ved betalt kontingent videreføres medlemskap og tilhørende fordeler levert av Ung i trafikken, MA og våre samarbeidspartnere.

Medlemskapet og medlemsfordeler knyttet til medlemskapet er kun gyldig ved betalt kontingent innen forfall.

Innbetalt kontingent regnes som forfalt, og refunderes ikke. Dog refunderes normalt kontingent inntil 1 måned etter betalingsdato ved dødsfall eller alvorlig sykdom.

Personer under 15 år må ha foresattes godkjennelse.

 

Endringer

Ved endring av medlemskap må dette meldes til medlemsservice før forfall 31.12 aktuelt år.

Alle endringer knyttet til personopplysninger skal skje direkte til medlemsservice på e-post post@ungitrafikken.no eller telefon 22 47 42 00.

Personvern

Ung i trafikken er ansvarlig for behandling og oppbevaring av opplysningene i samsvar med norsk personvernlovgivning. Du kan på forespørsel få innsyn i den informasjon som er registrert om deg etter denne avtale, samt kreve eventuelle feil rettet.

Ung i trafikken videreselger under ingen omstendigheter informasjon og/eller e-postadresser.

 

Samtykke

Som medlem i Ung i trafikken samtykker du i at vi kan sende deg informasjon knyttet til ditt medlemskap via e-post, mobil, brevpost, eller lignende.

For å benytte deg av Ung i trafikkens attraktive medlemstilbud, samtykker du i at kontaktinformasjon og fødselsdato kan gis til våre samarbeidspartnere, og at du kan kontaktes av dem.

Du kan reservere deg mot dette ved å sende en e-post til post@ungitrafikken.no eller ved å kontakte vår medlemsservice på telefon 22 47 42 00.

Lukk