Velkommen til jubileumsutstilling!

13. til 25. november feirer vi 10-årsjubileet til DeathTrip med Norges første pop up-utstilling om ungdom, trafikk og rus.

Den 13. til 25. november feirer vi 10-årsjubileet til DeathTrip med Norges første pop up-utstilling om ungdom, trafikk og rus. Dette skjer på Vulkan 18, rett ved Mathallen i Oslo. 

Utstillingen er interaktiv, og kommer til å bestå av noen av de beste bidragene vi har fått inn fra videregåendeelever gjennom den holdningsskapende konkurransen DeathTrip i løpet av 10 år.

DeathTrip legger til rette for nytenkende virkemidler om hvordan ruskjøring blant ungdom kan forebygges og forhindres. Elevene har valgt formater som eksempelvis film, plakater, sosiale medier, radio, dans og sang.

På utstillingen kan du i tillegg prøve verdens råeste bilsimulator med promillebriller!

BILSIMULATOR: For første gang i Norge kan du prøve verdens råeste bilsimulator – mens du har på deg promillebriller.

Jubileumsutstillingen varer i to uker, er helt gratis og åpen for alle som ønsker å komme innom. Her kan besøkende i alle aldre få oppdatert kunnskapen om rus, trafikk og ungdom i en innovativ innpakning.

Prosjektet er laget i samarbeid med designstudioet Velour, som består av fagfolk innen visuell formidling i rom. Velour har blant annet laget utstilling for Nobels Fredssenter.

Åpningstider:
mandag til fredag kl. 10:00-20:00
lørdag kl. 10:00-18:00
søndag kl. 11.00 – 18:00