Reisebrev part 5 – Grand finale i Sandefjord

Etter 3508km bak rattet var vi endelig kommet til reisens siste stopp, Sandefjord. Det har vært en utrolig morsom reise, hvor vi har pratet med hundrevis av mennesker, spredt tusenvis av gode holdninger og delt uten millioner av bilar-godteri.

Etter 3508km bak rattet var vi endelig kommet til reisens siste stopp, Sandefjord. Det har vært en utrolig morsom reise, hvor vi har pratet med hundrevis av mennesker, spredt tusenvis av gode holdninger og delt uten millioner av bilar-godteri. Vi har i løpet av reisen sett de høyeste fjell og dypeste fjorder og ikke minst fått se hva vær-Norge har å by på. De siste 6 ukene har gått utrolig fort og det har vært et eventyr å reise.

I Sandefjord sto vi på Hvaltorget, like utenfor festivalen Fjordfesten og hilst på mange hyggelige sandefjordinger. Været var her, som i resten av Norge, svært skiftende og vi fikk kjenne flere årstider på en dag. Vi møtte her også gode holdninger og fikk veldig gode tilbakemeldinger på arbeidet vårt. Vi hadde også besøk av lokale MA-medlemmer. Under vår tid i Sandefjord snakket vi også med lokale journalister som la til rette for mulig eksponering i lokalmedia. Vi krysser fingere for at saken vår kan få mer publisitet, så følg med.

Ellers vil jeg takke alle som har fulgt oss på ulike sosiale medier, håper det har vært underholdende og holdningsskapende.
Og som alltid: Kjør trygt, kjør forsiktig og ikke kjør rusa!

Takk for turen!

Kristian og Maren