Ny prosjektleder i Ung i Trafikken

Kari Houth Fjellseth er ny prosjektleder i Ung i Trafikken.

Hun er ansatt i et engasjement, mens vår prosjektleder er ute i svangerskapspermisjon.

Prosjektleder Kari Houth

Kari Houth Fjellseth er ny prosjektleder i Ung i Trafikken.

Hun er ansatt i et engasjement, mens vår prosjektleder er ute i svangerskapspermisjon.

Kari Houth Fjellseth er 28 år og oppvokst på bygda utenfor Gjøvik. Hun har studert kulturprosjektledelse i både Oslo og Chicago, og har erfaring fra en rekke store og små festivaler. –

-Jeg har jobbet en del med frivillighåndtering på festival, men jeg har også erfaring fra ungdomsarbeid og andre prosjekter. I 2016 var jeg med det norske bandet Lemaitre på nordamerika-turné, og i 2018 ble jeg festivalsjef for Fredvikafestivalen som er en relativt fersk musikkfestival i mjøskanten hjemme på Gjøvik, forteller Kari og legger til:

– De siste årene har jeg bodd mye i koffert, litt her og litt der, så nå gleder jeg meg til å ha base i Oslo, men likevel få lov til å reise rundt og møte ungdommen der de er. Det skal bli spennende å få et innblikk i hva slags tanker de gjør seg om rus og trafikk.