Med din hjelp kan vi redde unge liv

Innmelding:

Ung på vei mot lappen (kr. 100)
Vipps til 91553 - merket med navn på medlemFaktura

Jeg aksepterer vilkårene for medlemskap

Medlemsvilkår

Medlemskapet

Som medlem i Ung i trafikken er du en viktig bidragsyter i arbeidet for en rusfri trafikk og nullvisjonen.

Prisen på Ung på vei mot lappen er 100 kr pr. år. Gjelder fra dato til dato, og maks 2 år. Gjelder for deg som snart har tenkt til å ta lappen, eller holder på å ta lappen, og er mellom 15 og 26 år.

Medlemskapet betales en gang i året, og er gyldig et år fra datoen for innbetaling. Ved betalt kontingent videreføres medlemskap og tilhørende fordeler levert av Ung i trafikken, MA og våre samarbeidspartnere.

Medlemskapet og medlemsfordeler knyttet til medlemskapet er kun gyldig ved betalt kontingent innen forfall.

Innbetalt kontingent regnes som forfalt, og refunderes ikke. Dog refunderes normalt kontingent inntil 1 måned etter betalingsdato ved dødsfall eller alvorlig sykdom.

Personer under 15 år må ha foresattes godkjennelse.

Medlemskap og fordeler følger personen det er utstedt på. Betalt medlemskap kan overføres gjenlevende ektefelle eller samboer ved dødsfall, til neste forfall.

Trekning av gratis førerkort

(1.) Send skjemaet med innmelding til oss.
(2.) Når lappen er i boks, send inn kopi (ta bilde) av førerkortet ditt og kvitteringer på utgiftene dine (be trafikkskolen printe ut betalingsoversikt, eller sende deg oversikten på e-post).
(3.) Send dette til post@ungitrafikken.no, eller per post til Ung i trafikken, Postboks 752 sentrum, 0106 Oslo.
 

Endringer

Ved endring av medlemskap må dette meldes til medlemsservice før forfall 31.12 aktuelt år.

Alle endringer knyttet til personopplysninger skal skje direkte til medlemsservice på e-post post@ungitrafikken.no eller telefon 22 47 42 00.

Personvern

Ung i trafikken er ansvarlig for behandling og oppbevaring av opplysningene i samsvar med norsk personvernlovgivning. Du kan på forespørsel få innsyn i den informasjon som er registrert om deg etter denne avtale, samt kreve eventuelle feil rettet.

Ung i trafikken videreselger under ingen omstendigheter informasjon og/eller e-postadresser.

Samtykke

Som medlem i Ung i trafikken samtykker du i at vi kan sende deg informasjon knyttet til ditt medlemskap via e-post, mobil, brevpost, eller lignende.

For å benytte deg av Ung i trafikkens attraktive medlemstilbud, samtykker du i at kontaktinformasjon og fødselsdato kan gis til våre samarbeidspartnere, og at du kan kontaktes av dem.

Du kan reservere deg mot dette ved å sende en e-post til post@ungitrafikken.no eller ved å kontakte vår medlemsservice på telefon 22 47 42 00.

Lukk

Dette får du som medlem av :

  • Være med i trekningen av gratis førerkort (inntil kr. 25.000) når lappen er i boks.
  • En praktisk startpakke med gratis speil til ledsager og magnet L.
  • Kinobilletter til en kino nær deg for 85 kr per stykk (ordinær pris 130 kr).
  • Automatisk med i trekning av kule premier.
  • Tilbud om å delta på Ung i trafikken – ingen venner å miste sine arrangementer. Som for eksempel gratis billetter til førpremieren på «De dødes tjern».  Les om det her!
  • Støtte en god sak

Prisen på medlemskapet er 100 kr pr. år. Gjelder fra dato til dato, og maks 2 år. Et tilbud for ungdommer fra 15 – 26 år som har tenkt til å starte med øvelseskjøring, er i gang med å ta lappen, eller snart har førerkortet i boks.