Liv Marie er vår nye prosjektleder

MA-Ungdom har fått ny prosjekt- og kampanjeansvarlig. Den 1. august startet Liv Marie Bendheim (33) opp i ny jobb og dro rett ut på stand sammen med sommerturneen DeathTrip – On the road. 

MA-Ungdom har fått ny prosjekt- og kampanjeansvarlig. Den 1. august startet Liv Marie Bendheim (33) opp i ny jobb og dro rett ut på stand sammen med sommerturneen DeathTrip – On the road. 

– Det var nesten som å være tilbake til Kast Masken-dagene, da vi reiste rundt og besøkte ungdomsskoler. Jeg trivdes veldig godt på stand sammen med Simen og Stig under Levangermartnan, smiler Liv Marie.

Viktig budskap
I 2010 og 2011 var hun nemlig ansatt i MA-Ungdom sitt prosjekt «Kast Masken», der hun sammen med tre andre ungdommer reiste rundt til skoler over hele Norge for å undervise om rusbruk blant ungdom – med hovedvekt på å redusere alkoholbruken blant ungdom og fokus på at det er tøft å ta egne valg.

– Det var en helt fantastisk tid! Og jeg synes fortsatt budskapet til organisasjonen er like viktig: vi skal være en arena for utfordring og mestring. Miljøet rundt ungdommen er viktig for å hindre ruskjøring, og jeg tror risikoen er mindre dersom en har engasjement og er en del av et sosialt fellesskap som for eksempel tør å si nei til å kjøre i rus, sier hun.

Erfaring fra trafikkopplæring
Liv Marie er opprinnelig fra Skedsmo, men bor for tiden i Oslo sammen med samboer og barn. I utgangspunktet har hun studert dans og pedagogikk, og har flere år bak seg som profesjonell danser, men måtte dessverre gi seg på grunn av skader. I fjor høst leverte hun en masteravhandling om læring i komplekse systemer, ved Universitetet Oslo Met.

– Jeg har også jobbet som kontoransvarlig på en trafikkskole, så jeg tar med meg kjennskap til trafikkopplæring- og trafikksikkerhetsfeltet derfra, forteller den nye prosjektlederen.

DeathTrip og turné
Hun gleder seg til å jobbe for MA-Ungdom igjen, og kommer til å vie mye av tiden fremover til DeathTrip-prosjektet, som blant annet innebærer å holde kick off på videregående skoler gjennom høsten og vinteren.

– Det blir veldig spennende å reise rundt, og jeg gleder meg til å ha kontakt med ungdom for å få et innblikk i hva de faktisk tenker og mener rundt rus og trafikk, sier Liv Marie.