Levanger Martnan

Som en verdig avslutning på årets sommerturné med Death Trip – On the road så la vi turen innom trivelige Trøndelag, og fire dager på Levanger Martnan.

Som en verdig avslutning på årets sommerturné med Death Trip – On the road la vi turen innom trivelige Trøndelag, og fire dager på Levanger Martnan.

Det ble ikke noe latmannsliv, for der var det full rulle fra vi åpnet kl. 10.00 – til vi stengte kl. 19.00.

Mange hundre personer i alle aldre var innom og testet promille- /cannabisbrillene. Mange gode og viktige samtaler ble det også, og det er tydelig at temaet rus og trafikk er noe som engasjerer og berører mange. Det er utrolig hvor åpen og engasjert folk er!

GODE SAMTALER: Det ble mange gode samtaler i løpet av dagene i Levanger.

Det var Simen og jeg (Stig) som sto der de fleste dagene, men vi var også så heldige å få besøk av MA-Ungdom sin nye prosjektansvarlige Liv Marie et par dager. Dette var veldig sats, og hun heiv seg rett ut i jobben som standmedarbeider.

PÅ PLASS: Vår nye prosjekt- og kampanjeansvarlig Liv Marie Bendheim matchet standmateriellet.

Vi fikk ellers svært mange gode tilbakemeldinger på den jobben vi gjorde, og at dette var noe som det var viktig å sette fokus på. For nye sjåfører «skapes», og det er viktig å få inn de rette holdningen hos disse.

POPULÆRT: Vi hadde selvfølgelig med oss noe godt å dele ut.

To slitne (iallfall i beina etter å stå over ni timer pr. dag), men glade og fornøyde gutter, konkluderer med at Levanger var et bra sted å være ?