Fyllekjøring er et mareritt

31.oktober feiret 240 ungdommer mellom 16-26 år Halloween med førpremiere på de «De dødes tjern» og lærte om DeathTrip kampanjen «Et mareritt».

 

31.oktober feiret 240 ungdommer mellom 16-26 år Halloween med førpremiere på de «De dødes tjern» og lærte om DeathTrip kampanjen «Et mareritt».  

Eventet hadde lang venteliste, så gleden var stor for de som fikk billett. Gjestene kunne blant annet prøve promille- og cannabisbriller og trafikksikkerhetsquiz, høre om hvorfor fyllekjøring kan være et mareritt, og vi fikk besøk av skuespillere fra «De dødes tjern» som svarte på Q & A.

 

Trykk her for å se bilder fra kvelden!

 

 

 

Dansere fra Lillestrøm vgs og filmcrew fra Elvebakken vgs

I god DeathTrip stil involverer vi ungdom nok en gang. Herman Dahl kom og pratet om DeathTrip kampanjen sin (fyllekjøring er) «Et mareritt», et filmcrew fra medieproduksjon fra Elvebakken vgs filmet og tok bilder, og danseelever fra Lillestrøm vgs danset med reflekser.

 

Eventet var basert på DeathTrip prosjektet «Et mareritt»

Førpremieren er en del av Halloween kampanjen «Et mareritt» laget av Herman Dahl ved Elvebakken vgs.

 

Halloween-eventet er basert på en DeathTrip kampanje laget av Herman Dahl fra Elvebakken vgs. DeathTrip er et prosjekt hvor elever på videregående skoler fra hele landet er med og konkurrerer om å lage den beste kampanjen mot rus i trafikken.

Herman Dahl fikk 2.plass i DeathTrip konkurransen 2019. Han tok utgangspunkt i fyllekjøring som et mareritt og lagde en Halloween kampanje til konkurransen. Vi synes kampanjen hans var så god, og realiserte derfor ideen hans og lagde dette eventet.

Se filmen hans «Et mareritt»:

 

 

❤️Vi har ingen venner å miste❤️

Trafikkulykker er en av de største dødsårsakene blant ungdom. Vi vil ikke at det skal bli ditt eller dine venners mareritt.  Ung i trafikken er en ideell organisasjon, og Norges eneste trafikkorganisasjon for ungdom. Vi jobber for at ingen ungdommer skal bli hardt skadet eller drept i trafikken.

 

Lyst til å få billige kinobilletter til din nærmeste kino?

Å være en del av Ung i trafikken – gjengen gir deg masse fordeler samtidig som du støtter en god sak ❤️ 

For bare 100 kr (Ung på vei mot lappen) eller 200 kr (Fullt medlemsskap) får du: 

  • Så mange kinobilletter du bare vil til kun kr. 85 pr stk. (ordinær pris 130 kr) 
  • Sjansen til å vinne et førerkort til inntil 25 000 kr (Ung på vei mot lappen)
  • og en masse andre fordeler 

MELD DEG INN HER!

Spørsmål?  Ta kontakt på livmarie@ungitrafikken.no, Liv Marie ser frem til å svare deg ?