Det er alltid lettere å forebygge rus i trafikken enn å reparere – hva kan du gjøre kjapt, enkelt og greit?

Vi sender ut plakater og faktabrosjyrer om rus i trafikken – GRATIS.

Nå kan du hjelpe oss mot målet om nullvisjonen: ingen skal bli drept eller hardt skadd i trafikken som følge av ruskjøring. Vi er aktuelle med en unik mulighet for å spre det viktige budskapet vårt på en enkel måte for alle interessenter. Vi sender ut plakater og faktabrosjyre om rus i trafikken – GRATIS

En lettfattelig illustrasjon over virkningen av promille finner du i vår faktabrosjyre

Faktabrosjyre
Vi har laget et lite informasjonshefte om rus i trafikken til ungdommen. Her gir vi blant annet tips til hva ungdommen selv kan gjøre for å forhindre ruskjøring for seg og sine venner. Det er selvfølgelig mye mer som er viktig å si i denne sammenheng, men brosjyren gir ungdommen en kort oppsummering over nyttig informasjon de kanskje ikke var klar over. Se faktabrosjyren i PDF-format her. Hvor mange brosjyrer ønsker du å motta?

Disse fem plakatene kan nå pryde dine vegger, eller har du et genialt tips til hvor de bør henge?

 

 

DeathTrip – plakater
Plakatene vi sender ut er laget av ungdom – for ungdom. Gjennom vårt prosjekt DeathTrip konkurrerer videregående skole elever over hele landet om å lage den beste holdningskampanjen mot  rus og trafikk. Hvert år får vi inn over 100 bidrag gjennom vårt prosjekt DeathTrip. I år har prosjektet 10-års jubileum, bare tenk på hvor mye bra materiale vi sitter på. De består av blant annet filmer, plakater, radiospotter etc. Det er viktig for oss å få vist de gode kampanjene til så mange som mulig, og spre det viktige budskapet.

Fem utvalgte plakater fra Death Trip-prosjektet er trykt opp. Vi har fått en super respons fra trafikkskoler fra hele landet som ønsker å henge opp plakatene opp på sin trafikkskole. Det setter vi stor pris på. Dette bidrar til arbeidet vårt med å forebygge ruskjøring fra første stund ungdommen setter seg i en bil. Vi sender deg også gjerne plakatene og/eller faktabrosjyren, og ordner selvsagt alt det praktiske med utsending av materiell.

Informasjonen kan ikke gjentas for ofte! Jo oftere ungdommen blir påmint om trafikksikkerhet, og desto mer vi klarer å skape gode prosjekter rundt dette tema, jo større er sjansen for at budskapet synker inn og ord blir til handling. Håper du har lyst til å hjelpe oss i dette viktige arbeidet. Send en e-post til livmarie@maungdom.no