DeathTrip on the road

Death Trip – On the road

Death Trip – On the road er en vandreutstilling som drives av Ung i trafikken. Utstillingen inneholder elementer fra Death Trip, et prosjekt Ung i trafikken har holdt på med i 10 år. DeathTrip engasjerer ungdom på videregående skoler til å lage holdningskampanjer mot rus i trafikken. Dette har resultert i mange gode kampanjer bestående av blant annet plakater og filmer, som vi har satt sammen til denne utstillingen. Etter hvert som DeathTrip fortsetter, vil elementene lett kunne byttes ut med nye.

Hele utstillingen får plass i en varebil slik at vi lett kan reise rundt med den til ulike steder. Vi ønsker å besøke steder som festivaler, markedsdager, motorsportsarrangement og skoler. Utstillingen trenger en plass på ca 6×4 meter, og kan settes opp både ute og inne.

Bakgrunnen for utstillingen var at vi hadde så mange gode kampanjer som vi ikke fikk brukt etter Death Trip-konkurransen var over. Vi har et stort fokus på etterbruk av kampanjene, og vi ønsket å videreutvikle etterbruken enda mer. Det var slik ideen om en vandreutstilling med ulike elementer fra DeathTrip kom.

DeathTrip – On the Road skal på sommerturnè sommeren 2019, men besøker også ulike arrangement gjennom hele året. Ønsker du besøk av oss med utstillingen eller har tips til hvor vi bør dra? Ta kontakt!

Ansvarlig for prosjektet er Ung i trafikken. Prosjektet er sponset av SAFF og Helsedirektoratet.

Prosjektleder er Liv Marie Bendheim.